Share

De Brusselse designer heeft zijn inspiratie gehaald uit Nordic design om een elegante voetbaltafel te ontwerpen die minder mannelijk overkomt, zodat je deze niet op zolder hoeft weg te stoppen. The Pure is wat minder bulky ontworpen en is voorzien van zachte curves met subtielere details, waardoor het geheel erg minimalistisch oogt.

Mede dankzij deze insteek, de stijlvolle colorway, en details als de chromen handvaten, is The Pure een object dat iedereen in z’n huis zou willen hebben – en niet alleen te vinden zal zijn op typische locaties zoals bars en game rooms.

De voetbaltafel is overigens uitgebracht door Debuchy by Toulet, een samenwerking tussen Arsenal verdediger Mathieu Debuchy en Toulet. Laatstgenoemde staat bekend om het maken van pooltafels sinds 1857.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Elegant ontworpen The Pure voetbaltafel past in ieder interieur

Twitter Facebook WhatsApp