Fashion

KFC introduceert een Finger Lickin’ Good kledinglijn

incl. een Zinger sandwich accessoire gemaakt van een echte meteoriet

Je liefde voor gebakken kip kun je vanaf nu ook uitstralen door de gear van KFC Limited aan te trekken. De kledinglijn is niet eens zo heel slecht, met pareltjes als de ‘Fried Chicken USA’ sweatshirt, een blauw t-shirt met all-over kippenpootjes patroon, en een TechniColonel t-shirt met een enorme print van Colonel Sanders.

Ook zijn er wat accessoires gedropt in de collectie. Van toffe sokken met kippenpootjes, en Kentucky Fried pins, tot een bizarre Zinger sandwich gemaakt van een echte meteoriet. Dat laatste kun je in de webshop vinden met een prijskaartje van $20.000 dollar. De rest van de collectie is wel betaalbaar. Check KFCLimited.com voor alle items. Helaas voor ons worden de items niet buiten de Verenigde Staten verzonden.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp