Share

ACTIU Bend door Stone Design Studio is een meubelcollectie bestaande uit modulaire soft-seating onderdelen die je in ontelbaar veel samenstellingen kunt neerzetten. De organische vorm is geïnspireerd door rivieren, wat resulteert in een smooth curve die je eindeloos aan elkaar kunt blijven connecten. Eén ding staat centraal en dat is comfort, dankzij de zachte, maar stevig geweven stof.

Met de verschillende vormen kun je zelf je favoriete configuratie voor op kantoor bouwen en dit weer veranderen wanneer je wilt – van relaxhoek tot focus werkplek. Zo zijn er onder andere kleine bureaus met elektriciteit, modules met plantenbakken, rugsteunen en bijzettafels verkrijgbaar.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Modulaire meubels van ACTIU voor een flexibele werkplek

Twitter Facebook WhatsApp