Share

Soms verschijnen er Kickstarter-projecten die de markt op z’n kop gaan zetten. Amabrush is er daar ongetwijfeld een van, ook al is ‘t ‘maar’ een tandenborstel. Het apparaatje zorgt er voor dat je je gehele gebit tegelijk kunt poetsen in slechts 10 seconden, een stuk sneller dan de aanbevolen 2 minuten waarbij je tand voor tand poetst.

De innovatieve tandenborstel bestaat uit een flexibel mondstukje, met micro-channels waar automatisch schuimend tandpasta uit kan komen, en een magnetisch handstukje, zodat je de tandenborstel los kunt koppelen om met anderen in je gezin te delen. De batterij gaat overigens 28 sessies mee, dus je kunt sowieso de week door komen met z’n tweeën.

Als je de tandenborstel in huis wilt halen, dan moet je minimaal $79 dollar inleggen op Kickstarter. De geschatte levering staat gepland voor december dit jaar.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Automatisch je tanden gepoetst in 10 seconden

Twitter Facebook WhatsApp