Share

Het Amsterdamse merk maakt zich klaar voor de tweede en grootste drop van de najaarscollectie Move Without Barriers, maar voordat dat zover is komt FP met een tussendoortje in samenwerking met Solebox. De gloednieuwe runner-inspired Low Legacy Arch Runner werd onlangs gereleased in een grijze colorway met roze accenten.

De schoen is gemaakt met een custom Filling Pieces Arch Runner zool in een off-white kleur. De robuuste luxury sneaker is verder voorzien van een padded hiel met zachtroze suède, een grijze nubuck basis en een geperforeerde nappa toebox in wit.

Check de online store van Solebox of de store in Amsterdam, Berlijn, Wenen of München om de schoen in huis te halen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Filling Pieces Low Legacy Arch Runner sneakers

Twitter Facebook WhatsApp