Share

Herschel Supply presenteert een gloednieuwe materiaalconstructie met de Woven collectie. De nieuwe lijn bestaat uit vier modellen van Herschel die ieder voorzien zijn van een eentonig gekleurde geweven constructie.

Naast de klassieke Lawson rugtas, Chapter travel kit en Strand duffel wordt er dit najaar een nieuwe stijl geïntroduceerd: de Alder. Dit nieuwe model kun je bij je dragen of als crossbody rocken, dankzij de stoelriem-achtige strap.

De items uit de collectie zijn er in zwarte, rode en ‘Strawberry Ice’ roze colorways. Ieder voorzien van duurzame nylon detailing en waterproof ritsen. Check Herschel.com of retailers van het reisaccessoires merk om een nieuwe Woven tas in huis te halen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Herschel Supply 2017 Fall Woven Collection

Twitter Facebook WhatsApp