Share

Kenan & Kel? Saved By The Bell? Khalid rakelt wat nostalgische herinneringen op van 90s high school series met zijn nieuwe video voor ‘Young Dumb & Broke’. De video is geschoten op een Amerikaanse middelbare school met cameo’s van o.a. Kel Mitchell van Kenan & Kel en high school directeur Dennis Haskins van Saved By The Bell. De shots wisselen af met winnaars uit het school jaarboek, waarbij Khalid geselecteerd is als prom king — een titel die hij in het echt ook kreeg op zijn school.

Check de clip hierboven. Khalid’s debuutalbum American Teen kun je hieronder via Spotify beluisteren.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Khalid – ‘Young Dumb & Broke’ Video

Twitter Facebook WhatsApp