Fashion

Nike lanceert SNEAKRS app

Sneaker releases en exclusieve re-releases van uitverkochte modellen

Nike breidt de desktop experience uit naar een smooth mobile ervaring met de nieuwe SNEAKRS app, die vanaf nu ook in Europa te gebruiken is. In de app kun je officiële launches van nieuwe sneakers in de gaten houden en jouw schoenmaat reserveren, en nieuwe schoenen shoppen.

Ook worden er soms re-releases aangeboden van uitverkochte modellen. Deze week zullen er random sold out silhouetten verschijnen in de app. Vanaf 18 augustus zullen de Air Jordan 1 Royal, Air Jordan XI Space Jam, Nike Flyknit Trainer en Air Max 97 ook in het assortiment verschijnen.

Download de app voor iOS en Android.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp