Fashion

Kith en Nike brengen ‘Take Flight’ capsule collection uit

Tweedelige collectie geïnspireerd door Ronnie Fieg’s jeugdheld

Vroeger droeg Kith-founder Ronnie Fieg samen met zijn crew vaak de schoenen van Hall of Fame basketbalspeler Scottie Pippen. Dit vormde de inspiratie om de komende collectie met Nike volledig rondom twee iconische sneakers van Pippen te laten draaien.

Het eerste deel van de collectie, met de Nike Air Maestro 2 High schoenen, verschijnt deze vrijdag op 29 september. De tweede levering, bestaande uit de Nike Air Pippen 1, volgt op 6 oktober. Check Kith.com om de collectie te shoppen.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp