Media

Luister naar je intuïtie met superior pilsener van Swinckels

De inner voices met o.a. Morgan Freeman, Martin Koolhoven en François Geurds

De superior pilsener van Swinckels is geen speciaalbier, maar wel heel speciaal bier, en daar kunnen we nu ook thuis van genieten. Toen de familie Swinkels begon met het brouwen van hun bier, luisterden ze naar hun inner voice. Dat is precies wat niemand minder dan Morgan Freeman, met zijn unieke stemgeluid, je vraagt om ook te doen. De wereldberoemde acteur trapte Swinckels’ ode aan intuïtie af. Anderen, zoals Martin Koolhoven en chefkok François Geurds, laten nu ook hun ‘inner voice’ los.

Met deze ‘Inner voice’-campagne introduceert Swinckels zichzelf aan het grote publiek. Na tien jaar als premium merk in de horeca is het tijd dat er ook thuis genoten kan worden van de pilsener. Swinckels was al te vinden bij ruim 650 locaties, waaronder 15% van de Nederlandse sterrenrestaurants. Daar horen de Nederlandse supermarkten vanaf nu ook bij. In de winkels kun je terecht voor 6-packs, 15-packs en speciale giftpacks van 3 flesjes inclusief een stijlvol glas.

Het bier wordt gebrouwen in Lieshout met gist dat exclusief voor de familie wordt gekweekt en zuiver mineraalwater uit eigen bron. Samen met de unieke hop blend van Cascade hop (uit de Yakima vallei in Amerika) en de Polaris hop (verkregen uit de Duitse Hallertau regio), krijgt Swinckels hierdoor zijn unieke karakter — een licht kruidig en fruitig bier met zachte afronding.

Check de inner voices van o.a. Morgan Freeman, Martin Koolhoven en François Geurds hierboven en ga langs het pilsschap van je lokale supermarkt om Swinckels’ premium pilsener in huis te halen.

Dit artikel wordt gesponsord door Swinckels, maar betreft onze eigen mening.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp