Share

Om de nieuwste Netflix Originals serie Disjointed te promoten is er ‘The Netflix Collection’ uitgebracht. Verschillende potten met wiet, ieder geïnspireerd door een serie die te bekijken is via de streamingdienst.

Onder andere Orange Is The New Black, Bojack Horseman en Arrested Development zijn te vinden als legale marijuana. Helaas zijn de potten niet meer verkrijgbaar voor de liefhebbers — deze waren slechts één weekend verkrijgbaar bij een pop-up event in Hollywood over medische marijuana. Wie weet komen ze binnenkort nog eens terug op grotere schaal. Bekijk de trailer voor Disjointed hierboven.

Beeld door Jennica Atkinson voor Carrot Creative/Netflix


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Netflix releaset eigen wiet collectie voor series

Twitter Facebook WhatsApp