Share

De samenwerking van eerder dit jaar viel blijkbaar in de smaak, want de twee merken zijn weer terug met een collectie voor het komende seizoen. De lijn eert Puma’s 20-jarige commitment voor het Afrikaanse voetbal en is daarom geïnspireerd voetbal kits en gear uit het sport archief van het merk. Combinaties met felle graphics en color blocking patronen staan centraal, evenals het nummer 20 — wat geschreven is in Amharic, een Semitische taal die gesproken wordt in Ethiopië.

Naast de collectie hebben de merken samen met Right to Play het marketing budget gebruikt om een speciaal voetbalveld te creëren voor de Accra Senior Girls School in Ghana en de jeugdige sporters daar te voorzien van bijbehorende gear.

Check de Puma x Daily Paper 2017 Fall/Winter collectie vanaf 16 september via Puma en Daily Paper, waar je zowel in-store als online terecht kunt om items te shoppen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Puma en Daily Paper slaan handen ineen voor een tweede seizoen

Twitter Facebook WhatsApp