Fashion

The Mandem Safe verandert je schoenendoos in een kluis

Past perfect in de meeste Nike en Adidas schoenendozen

Sneaker liefhebbers zullen ongetwijfeld nog een paar schoenendozen hebben staan. Met de Mandem Safe verander je deze oude doos van Adidas of Nike in een kluis. Eenmaal geïnstalleerd — wat overigens zo gepiept is — kun je contactloos met een pasje je kluis openen.

De Mandem Safe LX is nu te koop in de shop voor £380 pond. Deze past eenvoudig in de meeste Adidas dozen. Binnenkort volgt er ook een SC versie voor £180 pond die wat simpeler is met een sleutel en in een Nike doos past.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp