Share

Ondanks ongewoon fijne nazomer dagen zitten de koudere dagen er weer aan te komen. 45 30 got you covered met de nieuwe najaarscollectie vol met warme en stijlvolle knitwear. De comfortabele items zijn gemaakt in Italië en Portugal, en bestaan uit long sleeves, knitted sweaters, hoodies en turtlenecks, voor mannen en vrouwen.

Voor het lookbook is het merk over de grens gegaan om op het treinstation van het Belgische Luik een aantal frisse beelden te schieten. De indrukwekkende architectuur van het framework vormt een perfect contrast met najaarskleuren van de kledingstukken. Check de online shop van 45 30 om de collectie in huis te halen.


Pieter

Management

Afdeling e-mail en telefoontjes, studeerde Mediatechnologie en sleutelt nu aan menig website. Loopt vaker mét dan zonder headphones en wordt warm van fashion, een goede kop koffie, of een meid op sneakers.

Website

45 30 presenteert fijne knitwear met najaarscollectie

Twitter Facebook WhatsApp