Fashion

Daily Paper en Alpha Industries releasen MA-1 bomber jacket

Volledig in space thema met speciale patches

De samenwerking tussen de merken is geïnspireerd door de droom van de Zambiaanse wetenschapper Edward Nkoloso, die in de jaren ’60 droomde van de eerste ruimtevlucht vanuit Zambia met als bestemming de maan, bemand door zijn zogebnoemde ‘Afronauts’. Zijn droom werd nooit verwezenlijkt, maar de hoop bleef bestaan. Dat is de kern van inspiratie geworden voor de MA-1 bomber jacket, die uitgerust met verschillende kleurrijke patches in space thema.

De jas is vanaf nu verkrijgbaar via Daily Paper, zowel in de online store als in de retail store in Amsterdam.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp