Fashion

Patta slaat handen ineen met ASICS Tiger voor een speciale GEL-MAI sneaker

Een colorway van donkerbruin en 'Rose Cloud'

Het Amsterdamse label werkt geregeld samen met ASICS, maar na verschillende GEL-Lyte modellen brengt deze laatste collab een speciale uitvoering van de GEL-MAI sneaker. De schoen maakte oorspronkelijk zijn debuut in de 90s en is nu onder handen genomen door Patta.

De sneaker bestaat uit een ‘Rose Cloud’ gekleurde, sokachtige upper met een donkerbruine nubuck overlay. Het iconische Patta logo is op de knit constructie te zien door de overlay. Daarnaast vind je reflecterende 3M elementen en wordt de schoen geleverd met twee soorten veters in bijpassende kleuren.

Check vanaf 16 oktober de online store van Patta om de schoenen in huis te halen. Een wereldwijde release volgt op 4 november.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp