Over Versheid

Versheid is een online lifestyle magazine met onbeperkt houdbare artikelen. Met een breed scala aan categorieën, die interesses als muziek, design, fashion en technologie beslaan, biedt Versheid dagelijkse inspiratie en selecteren we interessante, toffe en creatieve onderwerpen.

Adverteren Contact opnemen

Met een jong team schrijven we toegankelijke artikelen met veel aandacht voor opmaak. Hiermee wordt een jonge invloedrijke groep lezers bereikt met een bovengemiddelde interesse en ontwikkelde smaak in onder andere muziek, mode, technologie, gadgets, films, series, trends en design.

Artikelen

De artikelen op Versheid zijn bronnen van inspirerende content die de interesses beslaan van de gemiddelde bezoeker – van innovator, early adopter of iemand die graag op de hoogte is op het gebied van media tot de hedendaagse jonge man of vrouw die graag geprikkeld wordt met gecureerde content omtrent cultureel relevante onderwerpen.

Spots

Een verzameling van de beste eettentjes, meest sfeervolle restaurants, de fijnste hotels, de mooiste avondjes uit en de tofste en meest exclusieve shops, zowel online als in de winkelstraten. Spots zijn bekend bij jou in de buurt, net nieuw of een iconische must-visit voor je volgende trip naar een Spots-stad.

Samen inspireren?

Geïnteresseerd in een samen-
werking? Neem contact op!